Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας ξεπέρασε το προφίλ της εθνικής Βραζιλίας στο Instagram και οδηγεί στην κατάταξη των ομάδων με τους περισσότερους ακόλουθους στην πλατφόρμα.
Το προφίλ της πορτογαλίας (@portugal) είχε αύξηση 1,9 εκατομμυρίων ακολούθων στο Instagram το 2024, φτάνοντας τα 18,4 εκατομμύρια συνολικά, ενώ το προφίλ της Βραζιλίας (@cbf_futebol) έχει 17,7 εκατομμύρια ακόλουθους στην εφαρμογή, όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής marketingkregistrado.
Για να κατονοηθεί αυτός ο αριθμός, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο πληθυσμός της Πορτογαλίας υπολογίζεται σε 10,2 εκατομμύρια κατοίκους και το προφίλ της εθνικής ομάδας έχει σχεδόν διπλάσιο αριθμό ακολούθων στο Instagram.
Αξίζει επίσης να τονιστεί η άνοδος της εθνικής Αγγλίας, η οποία πρόσθεσε 1,89 εκατομμύρια followers φέτος. Σε αναλογικούς όρους, οι πρωταθλητές…ανόδου στο Instagram το 2024 είναι: η Πορτογαλία (+12%) και Ελβετία (+42%).
Δίχως άλλο ο κύριος παράγοντας στην ανάπτυξη της Πορτογαλίας είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε πρόσφατα τον εντυπωσιακό αριθμό του ενός δισεκατομμυρίου ακολούθων στους λογαριασμούς του στο Instagram, στο Facebook, στο X, στο YouTube, στο Kuaishou και στο Weibo. Τα 9 από τα 10 δημοσιεύματα της πορτογαλικής ομάδας με την μεγαλύτερη συμμετοχή στο προφίλ είχαν πρωταγωνιστή τον CR7.
Εκτός από τους ακόλουθους στο Instagram, η Πορτογαλία ήταν επίσης αυτή με τη μεγαλύτερη αφοσίωση, με 158 εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις σε περισσότερες από 1.000 δημοσιεύσεις. Στα μισά από τα μηνύματα πρωταγωνιστής ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)