Κέρκυρα: Τρομακτικό τροχαίο με γουρούνα – Βρετανίδα δείχνει τα τραύματά της και η περιγραφή της σοκάρει
Η 24χρονη οδηγός υπέστη κάταγμα στην ωμοπλάτη και άλλα επιφανειακά τραύματα από το τροχαίο με γουρούνα - «Είμαι τυχερή που ζω», τονίζει
Τυχερές μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν δύο Βρετανίδες τουρίστριες, που έκαναν διακοπές στην Κέρκυρα και ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα με γουρούνα.
Η 24χρονη Μάντι Μόρις ταξίδεψε στο νησί για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, ωστόσο αντί να διασκεδάζει σε κάποιο beach bar βρέθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο.
«Έβλεπα οράματα ανθρώπων που αγαπούσα»
Σύμφωνα με την ίδια, όλα συνέβησαν μόλις δύο ώρες από τη στιγμή που νοίκιασαν την γουρούνα και κατέληξαν να πέσουν από την πλαγιά ενός γκρεμού. Όπως υποστηρίζει, ακόμα δεν έχει καταλάβει τι συνέβη και η γουρούνα βγήκε εκτός δρόμου και κάνει λόγο είτε για μηχανική βλάβη είτε για κακή κατάσταση του οδοστρώματος.
«Νόμιζα ότι θα πέθαινα. Έβλεπα οράματα ανθρώπων που αγαπούσα καθώς έπεφτα. Είμαι τυχερή που ζω», δήλωσε σε βρετανικά μέσα η 24χρονη που σπουδάζει νοσηλευτική στο Μάντσεστερ και καλεί όλους να αποφεύγουν τις γουρούνες. «Είναι παγίδες θανάτου», σημείωσε.
Και περιέγραψε: «Πηγαίναμε με 30χλμ./ώρα, δεν τρέχαμε. Οδηγούσα και πίσω μου ήταν η φίλη μου. Υπήρχαν αυτοκίνητα που μας προσπερνούσαν και γι’ αυτό πηγαίναμε αργά. Ξαφνικά βγήκαμε εκτός δρόμου και πέσαμε στον γκρεμό. Έχω οδηγήσει ξανά γουρούνες στο παρελθόν. Ήταν τελείως απρόσμενο».
«Νόμιζα ότι είχα σπάσει ολόκληρη την αριστερή πλευρά του σώματός μου γιατί δεν μπορούσα να νιώσω τίποτα»
Κάποιοι περαστικοί τις βοήθησαν και η 24χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο χτυπημένη και μελανιασμένη και έχοντας υπέστη κάταγμα στην ωμοπλάτη και άλλα επιφανειακά τραύματα.
«Θυμάμαι ότι ξύπνησα στο έδαφος. Ήταν πολύ τρομακτικό… Είχα τόσους πολλούς τραυματισμούς στην αριστερή μου πλευρά. Νόμιζα ότι είχα σπάσει ολόκληρη την αριστερή πλευρά του σώματός μου γιατί δεν μπορούσα να νιώσω τίποτα», ανέφερε.
Η Μάντι Μόρις τόνισε επίσης ότι δεν θα ανέβει ξανά σε γουρούνα, παρότι όταν τη νοίκιασε θεωρούσε πως θα είναι ασφαλής. «Πίστευα ότι θα ήμουν ασφαλής. Δεν θα συμβούλευα κανέναν να νοικιάσει ένα τέτοιο όχημα. Είναι παγίδες θανάτου. Το κράνος μου έσωσε τη ζωή», κατέληξε.
- ΕΕ: Σχέδια έκτακτης ανάγκης από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για επάρκεια στα καύσιμα – Πιθανό δελτίο
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442