Ίμπιζα: Νεκρή Βρετανίδα φοιτήτρια που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου
Η 19χρονη βρισκόταν στο νησί για διακοπές με τους φίλους της. Ο θάνατός της έχει συγκλονίσει την οικογένειά της και τους φίλους της.
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην Ισπανία, αυτή τη φορά στην Ίμπιζα, με μία 19χρονη Βρετανίδα να χάνει τη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι του έκτου ορόφου του ξενοδοχείου της.
Η Έμμα Ράμσεϊ, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί με τους φίλους της, σπούδαζε νομική στο Πανεπιστήμιο του Στραθκλάιντ στη Σκωτία. Ο θάνατός της έχει συγκλονίσει τη Βρετανία.
«Θα μου λείψεις περισσότερο από όσο θα μπορούσαν ποτέ να εκφράσουν τα λόγια. Αναπαύσου εν ειρήνη γλυκό μου αγγελούδι»
Όπως αναφέρει ο Guardian, η 19χρονη απεβίωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 20 Αυγούστου μετά από πτώση σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο θέρετρο San Antonio, στα βορειοδυτικά του ισπανικού νησιού. Η τοπική αστυνομία αντιμετωπίζει το θάνατό της ως ατύχημα, ωστόσο διεξάγονται έρευνες πίσω από τα ακριβή αίτια του θανάτου της.
Λίγες ώρες πριν την μοιραία πτώση της από το μπαλκόνι η Έμμα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες που την έδειχναν να απολαμβάνει τις διακοπές της.

Η 19χρονη Η Έμμα Ράμσεϊ
Η μητέρα της, Μπάρμπαρα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περιέγραψε ως «την καλύτερη φίλη μου σε ολόκληρο τον κόσμο».
«Θα μου λείψεις περισσότερο από όσο θα μπορούσαν ποτέ να εκφράσουν τα λόγια. Αναπαύσου εν ειρήνη γλυκό μου αγγελούδι και κοιμήσου καλά. Η μαμά σε αγαπάει τόσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η Μόνικα Λένον, βουλευτής της Κεντρικής Σκωτίας, δήλωσε ότι ο θάνατος της Έμμα «συγκλόνισε ολόκληρη την κοινότητα. Η καρδιά μου συμπάσχει με την οικογένεια και τους φίλους της Έμμα Ράμσεϊ. Όλοι είναι συντετριμμένοι. Το Υπουργείο Εξωτερικών παρέχει βοήθεια στην οικογένεια, η οποία χρειάζεται την ιδιωτικότητα και την αγάπη ολόκληρης της κοινότητας».
Scottish student dies in fall from hotel balcony in Ibiza https://t.co/oeBP9JF7dq pic.twitter.com/N7BrFrgR67
— Guardian World (@guardianworld) August 22, 2024
Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες
Σημειώνεται ότι η Έμμα είναι η δεύτερη Βρετανίδα, που πεθαίνει μετά από πτώση από ξενοδοχείο μέσα σε λίγες ημέρες.
Το περασμένο Σάββατο (17/8) ένας 28χρονος άνδρας έπεσε επίσης στο κενό από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Μαγιόρκα.
Με αφορμή τους θανάτους Βρετανών τουριστών που έκαναν διακοπές στις Βαλεαρίδες Νήσους, τα βρετανικά προξενεία στην Μαγιόρκα και την Ίμπιζα προειδοποίησαν τους παραθεριστές να «μένουν κοντά στους φίλους τους», καθώς τόσο η Έμμα όσο και ο 28χρονος ήταν μόνοι τους τη στιγμή του ατυχήματος.
- Μήνυση κατά του Grok του Μασκ κατέθεσε βουλεύτρια στη Βρετανία – Δημιούργησε AI γυμνές φωτογραφίες της
- Τα άγνωστα, πολύτιμα σχέδια του Τζον Λένον για το «She Said So»
- Πάρτι δισεκατομμυρίων στην Ουκρανία: Χιλιάδες εικονικές εταιρείες παίρνουν τα λεφτά κι εξαφανίζονται
- Ο Σπανούλης επέλεξε τον Άρη γιατί πάντα του άρεσε να αλλάζει τις ισορροπίες
- Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]
- Θρίλερ στη Γαλλία: Βρέθηκε σορός κοντά στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της 11χρονης
- Τα ριμπάουντ θα κάνουν και πάλι την διαφορά για τον Ολυμπιακό
- Σοκ στην Φρανκφούρτη: Τουλάχιστον 10 τραυματίες στο αεροδρόμιο μετά από κατάρρευση ρύγχους σταθμευμένου αεροσκάφους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)






























![Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/nafpaktos-miterakoritsaki-1200x675-1-315x220.webp)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442