Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι τελευταίες του στιγμές - Έπεσε από πύργο στο κενό και δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του

Οι τελευταίες του στιγμές – Έπεσε από πύργο στο κενό και δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Βρετανός base jumper Nathy Odinson που έπεσε από την οροφή πύργου στο κενό και δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του.

Ένας Βρετανός base jumper βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε στο κενό από πύργο στην Ταϊλάνδη και δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του.

Ο 33χρονος Nathy Odinson ανέβηκε παράνομα στην κορυφή του 29ου ορόφου μιας πολυκατοικίας στο παραθαλάσσιο θέρετρο Pattaya το βράδυ του Σαββάτου και έπεσε στο κενό βρίσκοντας τραγικό θάνατο όταν δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του.

Τρία, δύο, ένα, τα λέμε

«Τρία, δύο, ένα, τα λέμε» ακούγεται να λέει στα τελευταία πλάνα πριν πέσει στο κενό και δεν ανοίξει το αλεξίπτωτό του.

Ο 33χρονος Nathy Odinson προσγειώθηκε αρχικά σε ένα δέντρο πριν πέσει στο έδαφος, με τους τραυματιοφορείς να διαπιστώνουν τον θάνατό του όταν έφτασαν στο σημείο.

Η τουριστική αστυνομία της Pattaya ειδοποιήθηκε για το δυστύχημα στις 7.30 μ.μ. και έσπευσε στο κτίριο διαμερισμάτων στο Tambon Na Klua στην περιοχή Bang Lamung της επαρχίας Chonburi.

Στο σώμα του βρέθηκε το στρογγυλό μπλε αλεξίπτωτο που δεν είχε αναπτυχθεί πλήρως και οδήγησε στον τραγικό του θάνατο.

Οι τελευταίες του στιγμές

Στο ανατριχιαστικό βίντεο από τις τελευταίες του στιγμές, ο Nathy Odinson ρωτά τον άνθρωπο που καταγράφει αν η κάμερα του κράνους του έχει το κόκκινο φως που αναβοσβήνει για να δείξει ότι καταγράφει.

Όταν συνειδητοποιεί ότι δεν καταγράφει, ο Nathy αφαιρεί το κράνος του και πατάει το κουμπί πριν ελέγξει για λίγο το αλεξίπτωτό του.

Το προσωπικό του συγκροτήματος διαμερισμάτων έλεγξε τις κάμερες ασφαλείας και είδε ότι ο Nathy και ο φίλος του είχαν παρκάρει έξω και περίμεναν για μια ήσυχη στιγμή πριν μπουν κρυφά στο κτίριο.

Εισήλθαν στη συνέχεια παράνομα, με τον Nathy Odison να σκαρφαλώνει πάνω από έναν μικρό τσιμεντένιο τοίχο στην οροφή του κτιρίου για να φτάσει στην άκρη.

Ο φρουρός ασφαλείας δήλωσε ότι είχε πηδήξει από το κτίριο αρκετές φορές στο παρελθόν, γεγονός που αποτελούσε κίνδυνο για τους πεζούς που περπατούσαν από κάτω.

«Έφτιαχναν περιεχόμενο βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το είχαν ξανακάνει και στο παρελθόν και γνώριζαν ότι δεν επιτρέπεται».

Η αστυνομία και οι διασώστες έφτασαν στο σημείο λίγο μετά τις 19:30, ωστόσο δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024