Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε η διάσημη πορνοστάρ Jesse Jane - Νεκρός και ο σύντροφός της

Πέθανε η διάσημη πορνοστάρ Jesse Jane – Νεκρός και ο σύντροφός της

Η διάσημη πορνοστάρ Jesse Jane βρέθηκε νεκρή μαζί με τον σύντροφό της. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών.

Η ηθοποιός ταινιών ενηλίκων Jesse Jane, πραγματικό όνομα Cindy Taylor, και ο σύντροφός της Brett Hasenmueller βρέθηκαν νεκροί το πρωί της Τετάρτης.

Η 43χρονη Jesse Jane και ο σύντροφός της, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από τις αρχές, φέρεται να πέθαναν από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η είδηση αυτή φέρνει ένα μικρό σημάδι ότι οι χρυσές μέρες του κλάδου έχουν σίγουρα τελειώσει

Από τη στιγμή που διαδόθηκε η είδηση του θανάτου της Jesse Jane, αστέρες από τη βιομηχανία ενηλίκων άρχισαν να αποτίουν φόρο τιμής στην ηθοποιό.

Οι αρχές είχαν μεταβεί στο σπίτι στην πόλη Moore της Οκλαχόμα για έλεγχο ευημερίας, καθώς ο Brett Hasenmueller δεν είχε εμφανιστεί για αρκετές ημέρες στη δουλειά του.

Η ακριβής αιτία θανάτου παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, με την έρευνα του ιατροδικαστή να βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί οριστικά.

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες και ο επικεφαλής της συντεχνίας ηθοποιών ενηλίκων απέτισαν φόρο τιμής στην Jesse Jane.

Ο ηθοποιός ταινιών ενηλίκων και σκηνοθέτης Tommy Gunn, πραγματικό όνομα Thomas Strada, μοιράστηκε ένα συγκινητικό αντίο για τη Jesse Jane με την οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες.

«Η ενέργειά της ήταν απαράμμιλη»

«Δεν βρίσκω λόγια για την είδηση θανάτου της Jesse Jane. Ξεκινήσαμε την ίδια χρονιά το 2004. Είχε μια ενέργεια γύρω της που ήταν απλά απαράμιλλη. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πάντα με έκανε να χαμογελώ και να αισθάνομαι ότι με αγαπά. Μπορούσες πάντα να νιώσεις την παρουσία της τη στιγμή που έμπαινε στο δωμάτιο.

Δουλέψαμε μαζί πολλές φορές και στην πραγματικότητα κάναμε μερικές από τις μεγαλύτερες ταινίες που θα δει ποτέ αυτή η επιχείρηση και ο κόσμος.

Η είδηση αυτή φέρνει ένα μικρό σημάδι ότι οι χρυσές μέρες του κλάδου έχουν σίγουρα τελειώσει.

Είμαι τόσο χαρούμενος και ευγνώμων που υπήρξα μέρος μιας εποχής όπου υπήρχε το αίσθημα της οικογένειας και της συντροφικότητας.

Είμαι ευγνώμων που με τίμησε η παρουσία σου. Και σε όλους τους άλλους υπέροχους ανθρώπους που χάσαμε στην πορεία, δεν θα σας ξεχάσουμε. Σας αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024