Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελληνίδα πορνοστάρ αποκαλύπτει: «Στις ερωτικές ταινίες υπάρχει οργασμός, αλλά...»

Ελληνίδα πορνοστάρ αποκαλύπτει: «Στις ερωτικές ταινίες υπάρχει οργασμός, αλλά…»

«Αν δεν το ευχαριστιέσαι δεν θα βγει κάτι ωραίο»

Μία εκπομπή αφιερωμένη στους οργασμούς των γυναικών είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης με τους «Πρωταγωνιστές», ο οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε με διάφορες γυναίκες.

Ανάμεσά του ήταν και η πορνοστάρ, Ραφαέλα Μπέλλα, η οποία εργαζόταν επί 12 χρόνια ως νοσηλεύτρια αλλά πλέον βγάζει τα προς το ζειν, ως ηθοποιός ερωτικών ταινιών και χορεύτρια.

Η ίδια μίλησε για τη δουλειά της, για τις στιγμές ηδονής που εισπράττει μέσα από τις ταινίες, ενώ τόνισε και τη διαφορά που έχει η κορύφωσή της της βιώνοντας τη μέσω του συντρόφου της.

«Στην ταινία έχεις στιγμές απόλαυσης, ηδονής. Αν δεν το ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις, δεν θα βγει κάτι ωραίο. Υπάρχει οργασμός αλλά όχι 100%. Έχεις πολλά στο μυαλό σου εκείνη την ώρα» είπε αρχικά.

«Η οικογένειά μου το πήρε άσχημα»

Για το πώς αντέδρασε ο σύντροφός της με τη δουλειά που επέλεξε να κάνει, η ίδια απάντησε: «Το πώς θα το δεχτεί ο σύντροφος είναι ένα κομμάτι πολύ δύσκολο. Αν δεν το επεξεργαστεί λίγο μόνος του είναι πολύ δύσκολο να το δεχτεί. Όταν δει πώς είναι αρχίζει και λέει ‘εντάξει μια δουλειά είναι’».

«Όταν με ρωτούν τι δουλειά κάνω, λέω ότι είμαι χορεύτρια και ηθοποιός ερωτικών ταινιών. Δύσκολο. Το λέω χωρίς να ντρέπομαι δεν είναι κάτι κακό» είπε στη συνέχεια.

Για το πώς το δέχτηκε η οικογένειά της, απάντησε: «Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον συντηρητικό. Πήγαινα κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Η οικογένειά μου το πήρε άσχημα. Οι σχέσεις μας είναι πλέον τυπικές».

Δείτε όσα είπε

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024