Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζάιον Γουίλιαμσον: Πορνοστάρ τον απειλεί με διαρροή sex tapes

Ζάιον Γουίλιαμσον: Πορνοστάρ τον απειλεί με διαρροή sex tapes

Η Μοράια Μιλς επανήλθε απειλώντας τον σταρ του NBA, Ζάιον Γουίλιαμσον με διαρροή «ροζ βίντεο» που θα καταστρέψουν την καριέρα του.

Σε νέους μπελάδες βάζει τον Ζάιον Γουίλιαμσον η πορνοστάρ και μοντέλο του OnlyFans, Μοράια Μιλς μετά τον σάλο που προξένησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες όταν υποστήριξε πως είχε δεσμό και σεξουαλικές επαφές με τον 22χρονο σταρ του NBA, όταν έγινε γνωστό, ότι η σύντροφός του, Αχκίμα περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα τότε με σειρά οργισμένων tweet είχε υποστηρίξει ότι ο Ζάιον Γουίλιαμσον την απατάει και μάλιστα είχε προβεί σε «πικάντικες» αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον σταρ των New Orleans Pelicans.

Έκτοτε ανέβαζε συνεχώς υλικό για τη σχέση της με τον Ζάιον Γουίλιαμσον στο Twitter και παρόλο που είχε ισχυριστεί πριν από δύο ημέρες ότι δεν θα αναφερθεί ξανά στο ζήτημα επανήλθε ξανά απειλώντας τον σταρ του NBA με διαρροή «ροζ βίντεο» που θα καταστρέψουν την καριέρα του.

Όπως αναφέρει στα tweet της, είχε για περισσότερα από τρία χρόνια σχέση με τον νεαρό σταρ του NBA και τον απειλεί ότι εκτός από το να καταστρέψει την καριέρα του, θα χάσει και τη γυναίκα του. Ακόμα αναφέρει λεπτομέρειες της σχέσης τους, όπως ότι ο 22χρονος σταρ ήταν αυτός που την προσέγγισε και ότι τότε εργαζόταν ως στρίπερ.

Προκαλεί μάλιστα τους Pelicans να τον κάνουν ανταλλαγή γιατί θα διαρρεύσει τα sex tapes

Η Μοράια Μιλς κατηγορεί τον Ζάιον Γουίλιαμσον ότι την «πρόδωσε» και προκαλεί μάλιστα τους Pelicans να τον κάνουν ανταλλαγή γιατί θα διαρρεύσει τα sex tapes.

Μάλιστα σε άλλο tweet απευθύνεται στο NBA, υποστηρίζοντας πως «NBA έχω sex tapes με εμένα και τον Ζάιον Γουίλιαμσον και τα έχει κι αυτός στο κινητό του. Pelicans ανταλλάξτε τον, δεν αξίζει να είναι στη Νέα Ορλεάνη. Τα sex tapes θα διαρρεύσουν σε λίγο».

Ακόμα η πορνοστάρ απειλεί τον Ζάιον Γουίλιαμσον ότι αυτά τα sex tapes θα τελειώσουν την καριέρα του. «Τελείωσε για εσένα Ζάιον. Κανείς δεν με προδίδει. Pelicans είναι bust. Ανταλλάξτε τον».

«Θα χάσεις όλες τις διαφημίσεις να διαρρεύσω τα sex tapes. Τελείωσε για σένα!!! Χοντρό bust», αναφέρει σε άλλο tweet.

«Θα χάσεις τα πάντα»

Σε άλλα tweet κατηγορεί τον νεαρό σταρ ότι θα χάσει τα πάντα. «Θα χάσεις τα πάντα. Δεν θα επιστρέψεις ποτέ από αυτό και θα υποφέρεις για ό,τι έκανες σε εμένα», έγραψε ακόμα.

Η Μοράια Μιλς όμως δεν έμεινε εκεί και σε άλλο tweet υπόσχεται άγρυπνες νύχτες στον Ζάιον Γουίλιαμσον. Μάλιστα όπως λέει: «Με γ@@@@σες φτύνοντας στο στόμα μου τόσες πολλές φορές. Τελείωσε για εσένα.

Η πορνοστάρ υπόσχεται στον Ζάιον Γουίλιαμσον ότι μόλις διαρρεύσουν τα sex tapes η καριέρα του στο NBA «θα γίνει χάλια και ότι οι Pelicans τελείωσαν γι’ αυτόν».

Τέλος υπόσχεται στον σταρ του NBA ότι θα τα πουν στο δικαστήριο. «Ζάιον δεν μπορείς να κερδίσεις υπόθεση εναντίον μου. Έχω φυσικές αποδείξεις ότι έστειλες ανθρώπους να με απειλήσουν. Θα σε πάω στα δικαστήρια για όλες τις καταστροφές που προκάλεσες στη ζωή μου», αναφέρει στο τελευταίο της tweet η Μιλς.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024