Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Daily Mail: Influencer του TikTok δολοφόνησε τον εραστή της μητέρας της που την απειλούσε με sex tape

Daily Mail: Influencer του TikTok δολοφόνησε τον εραστή της μητέρας της που την απειλούσε με sex tape

Το θύμα πριν ξεψυχήσει υπέδειξε τους δολοφόνους του.

Influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον νεότερο εραστή της μητέρας της, αφού τον χτύπησε και τον έβγαλε από τον δρόμο, επειδή απειλούσε να δημοσιοποιήσει τη σχέση τους με μια sex tape.

Η Μαχέκ Μπουκχάρι, 23 ετών, γνωστή ως Μάγια, κατηγορείται μαζί με την 46χρονη μητέρα της, Ανσρίν Μπουκχάρι, ότι οργάνωσαν και εκτέλεσαν τη δολοφονία του 21χρονου Σακίμπ Χουσείν μέσω τροχαίου στο Λέισεστερσάιρ τα μεσάνυχτα της 11ης Φεβρουαρίου του 2022.

Το θύμα πέθανε μαζί με τον φίλο του Μοχάμεντ Χασίμ Ιτζαζουντίν, επίσης 21 ετών, οδηγό του αυτοκινήτου που εμβολίστηκε και κυριολεκτικά κόπηκε στη μέση, γράφει η Daily Mail.

Ο Χουσείν πριν πεθάνει είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στον χώρο του τροχαίου ότι το αυτοκίνητο δέχτηκε επίθεση με σφοδρότητα από κάποιους που φορούσαν μπαλακλάβα.

Η οικογένεια του αποκάλυψε τη σχέση του θύματος με την μεγαλύτερη παντρεμένη γυναίκα, με την οποία και δήλωνε ερωτευμένος. Η κόρη της όπως πληροφορήθηκαν οι αρχές ήξερε για τη σχέση της μητέρας της και την ανεχόταν, παρότι δεν την αποδεχόταν.

Στο ηχογραφημένο μήνυμα που ακούστηκε στο δικαστήριο ο Χουσείν φωνάζει «προσπαθούν να με σκοτώσουν, προσπαθούν να με σκοτώσουν. Με βγάζουν από το δρόμο.. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω».

Το έγκλημα πυροδότησε η απόφαση της παντρεμένης μητέρας να εγκαταλείψει τον νεότερο εραστή της, αντίθετα με τη δικιά του επιθυμία για συνέχιση της σχέσης τους.

Η απειλή του για δημοσιοποίηση της σχέσης τους με την κυκλοφορία μιας εκ των πολλών sex tape τους ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Μπροστά στο φόβο ότι τόσο ο σύζυγος όσο και ο γιος της Ανσρίν θα μάθαιναν για την παράνομη ερωτική της σχέση οδήγησε μάνα και κόρη στο έγκλημα.

Η δίκη βρίσκεται εν εξελίξει.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024