Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιμ Καρντάσιαν: «Η συμπεριφορά του Κάνιε Γουεστ είναι επιζήμια για τα παιδιά μας»

Κιμ Καρντάσιαν: «Η συμπεριφορά του Κάνιε Γουεστ είναι επιζήμια για τα παιδιά μας»

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2021 έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Για τις πράξεις του πρώην συζύγου της φαίνεται πως ανησυχεί η Κιμ Καρντάσιαν. Η διάσημη τηλεπερσόνα μίλησε για τον Κάνιε Γουέστ στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του ριάλιτι «The Kardashians» και, μεταξύ άλλων, τόνισε πως όσα κάνει ο τράπερ θα έχουν άμεσες συνέπειες στα παιδιά τους.

Το πρώην ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2012, παντρεύτηκε το 2014 και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2021, αφού είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

«Θα απαντήσω σε ό,τι θέλουν»

«Όλα αυτά που κάνει, που δεν ξέρω πώς να τα αποκαλέσω, θα προκαλέσουν μια μέρα τόσο κακό στα παιδιά μου. Πολύ περισσότερο από όσο θα τα πληγώσει το δικό μου sex tape», είπε χαρακτηριστικά η Κιμ Καρντάσιαν.

Αν και αποφεύγει να μιλάει δημόσια για τον τράπερ, αυτή τη φορά η τηλεπερσόνα εξέφρασε την ανησυχία της και ξεκαθάρισε: «Πρέπει να κάτσω εδώ και να μην πω ποτέ τίποτα, επειδή ξέρω πως μια μέρα τα παιδιά θα το εκτιμήσουν αυτό. Μπροστά τους, θα τον στηρίζω μέχρι τέλους. Κάποια μέρα, όταν θα δουν τα πράγματα μόνα τους, θα απαντήσω σε ό,τι θέλουν, αλλά όλο αυτό είναι πολύ για εμένα».

Τέλος, συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια: «Δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτή την ιστορία και σκέφτομαι «πότε θα τελειώσει;». Είναι πάντα τόσο έντονο. Δεν πρόκειται να έχω ποτέ μια δημόσια κόντρα μαζί του. Είμαι κολλημένη σε αυτό για όλη μου τη ζωή».

«Δεν δεχόταν τη βοήθειά μου»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για τη σχέση που είχε με τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουεστ.

«Κάτι που έμαθα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις ανθρώπους που δεν θέλουν τη βοήθειά σου», είπε στο podcast «On Purpose with Jay Shetty».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να επιβάλλεις τις πεποιθήσεις σου και να τις προβάλλεις σε κάποιον που πιστεύει κάτι εντελώς διαφορετικό».

«Δεν είναι κακό να εκφράζεις μια διαφορετική άποψη. Γι’ αυτό ο κόσμος γυρίζει. Ωστόσο, αν δεν έχετε τις ίδιες αξίες τότε δεν είναι κακό να αναζητήσετε ανθρώπους που ευθυγραμμίζονται με αυτό που πραγματικά πιστεύετε. Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που θα δίδασκα στα παιδιά μου όταν θα ψάξουν για φίλους, συνεργάτες και σχέσεις», ανέφερε επίσης.

Τέλος, σημείωσε ότι «Μερικές φορές αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αν μια σχέση δεν πάει καλά είναι αποτυχία, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024