Ο Ντανι Γκαρθία και τα νέα δεδομένα στον άξονα
Στον Ρέντη ο Ισπανός παρα το διήμερο ρεπο μετράει αντίστροφα και κάνει τον Μεντιλιμπαρ να χαμόγελα…
Ήταν από τους παίκτες που ζήτησε από την πρώτη στιγμή. Τον ξέρει καλά, ποντάρει πολλά στην εμπειρία του και τις δυνατότητες του στη νευραλγική θέση της μεσαίας γραμμής.
Αυξάνονται οι επιλογές για τους «ερυθρόλευκους»
Από την στιγμή μάλιστα που οριστικοποιήθηκε το τέλος του Ιμπόρα, η επιλογή Ντάνι Γκαρθία ήταν απαραίτητη για τον Βάσκο προπονητή. Παίκτης που ξέρει τον τρόπο του Μεντιλίμπαρ, και μπορεί να δώσει λύσεις στον άξονα με την ποιότητα που τον διακρίνει.
Δεν έχει συστηθεί
Ο τραυματισμός του όμως στο ξεκίνημα του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Ολλανδία δεν του επέτρεψε να ακολουθήσει το πρόγραμμα, να παίξει στα φιλικά και να μας συστηθεί. Για τον Μεντιλίμπαρ το σημαντικό είναι τώρα που μετράει αντίστροφα να βρει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια, με την ελπίδα το πρώτο να είναι με την Καλλιθέα την ερχόμενη Δευτέρα.
Ο Ισπανός μέσος άλλωστε έχει ανεβάσει στροφές κάνει στον Ρέντη ατομικά και στις μέρες του ρεπό, μαζί με τον Ρέτσο, και αναμένεται να είναι έτοιμος για να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής με την Καλλιθέα. Ο Ντάνι Γκάρθια μπαίνοντας στο κόλπο προσφέρει στον Μεντιλίμπαρ μια ακόμη λύση στο 6, είτε δίπλα στον Έσε, είτε για να παίρνει ανάσες ο Αργεντινός.
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442