Ο Κασσελάκης στις δομές της UNESCO – Μοίρασε φαγητό σε πολίτες
Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τη Βούλα Κεχαγιά, τη Διάνα Βουτυράκου, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τους εθελοντές της δομής μοίρασαν φαγητό στους πολίτες που παρευρίσκονταν εκεί
Τις δομές κοινωνικής ένταξης του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.
Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευσαν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βούλα Κεχαγιά, η συντονίστρια των think tanks Διάνα Βουτυράκου και ο υποψήφιος του κόμματος στις πρόσφατες ευρωεκλογές Νάσος Παπαργυρόπουλος.
Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τη Βούλα Κεχαγιά, τη Διάνα Βουτυράκου, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τους εθελοντές της δομής μοίρασαν φαγητό στους πολίτες που παρευρίσκονταν στη δομή και αντάλλαξαν ευχές μαζί τους.
Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνεχάρη τους υπεύθυνους της δομής για την ποιότητα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών που προσφέρουν σε όλους τους πολίτες που έχουν ανάγκη, αλλά και για την εγκαρδιότητα και την ανθρωπιά με την οποία επιτελούν το έργο τους.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη
Επίσκεψη στους εποχικούς πυροσβέστες
Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τους εποχικούς πυροσβέστες του σταθμού της Νέας Μάκρης. Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συζήτησε με τους εργαζόμενους που βρίσκονταν στη βάρδια, οι οποίοι περιέγραψαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα και κατέθεσαν τα αιτήματά τους.
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, οι εποχικοί πυροσβέστες επισήμαναν στον Στέφανο Κασσελάκη ότι υπάρχουν 3.500 χιλιάδες κενές οργανικές θέσεις στην Πυροσβεστική.
Στο πλαίσιο αυτό, τόνισαν πως οι θέσεις αυτές θα πρέπει να καλυφθούν από τους εποχικούς πυροσβέστες, οι οποίοι ανέρχονται στους 2.500.
- Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Κως: Συνελήφθη 59χρονη – Σκόπευε να πουλήσει 25.840 κροτίδες
- Δήμος Αθηναίων: Τρεις μονογονεϊκές οικογένειες θα λάβουν δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 22 χρόνια
- Βασίλης Ρίζος: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του γιου της Θεανώς Φωτίου
- Η Anthropic παραδέχεται ότι το νέο μοντέλο της είναι επικίνδυνο – Παγώνει το λανσάρισμα
- Επιτελικό ρουσφέτι
- Άννα Πρέλεβιτς: «Πριν μείνω τώρα έγκυος, είχα χάσει ένα μωρό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)




























![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442