Εικόνα 1. Δορυφορική εικόνα από τον καπνού της φωτιάς στον Βαρνάβα Αττικής στις 18:00 μ.μ. της Κυριακής 11/08/2024
Στην Εικόνα 2 παρουσιάζεται ο καπνός, όπως τον κατέγραψαν στις 18:04 οι κάμερες στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πεντέλη.
Εικόνα 2. Εικόνα του καπνού από την φωτιά στον Βαρνάβα Αττικής από τις κάμερες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πεντέλη στις 18:04 μ.μ. της Κυριακής 11/08/2024
Σημειώνεται ότι το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς τη λίμνη Μαραθώνα και στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρότατες δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, κινητοποιήθηκαν 250 πυροσβέστες με 75 οχήματα και 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος επιχειρούν περιοδικά 12 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα, το ένα για τον συντονισμό τους.
Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι σπρώχνουν τους καπνούς νοτιότερα
Υπενθυμίζεται ότι θυελλώδεις άνεμοι «σαρώνουν» από το πρωί της Κυριακής τα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, με τις ριπές να ξεπερνούν ακόμη και τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.
Πιο συγκεκριμένα, η υψηλότερη μέγιστη ριπή ανέμου σημειώθηκε στην Παξιμάδα Καρύστου με 106 χιλιόμετρα την ώρα, σύμφωνα με το meteo.gr, ενώ στην Πάρνηθα οι ριπές ανέμου έφτασαν έως και τα 90 χιλιόμετρα την ώρα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας