Συγκλόνισε η Δώρα Γκουντούρα – Ήττα στις λεπτομέρειες και αποκλεισμός (vid)
Η Δώρα Γκουντούρα ηττήθηκε με 15-13 από την Γαλλίδα Μανόν Απιτί-Μπρουνέ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της σπάθης γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Σε έναν εκπληκτικό προημιτελικό, που θα σηκώσει πολλή κουβέντα λόγω των διαιτητικών αποφάσεων στο τέλος, η Δώρα Γκουντούρα ηττήθηκε με 15-13 από την Γαλλίδα Μανόν Απιτί-Μπρουνέ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της σπάθης γυναικών στους Ολυμπιακού Αγώνες του Παρισιού.
Πολλά παράπονα από τον προπονητή της, Δελενίκα, όταν δύο πόντοι που φάνηκαν να πηγαίνουν στην αθλήτριά του επαναλήφθηκαν, προκαλώντας την έκρηξη του.
Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα, με καμία από τις δύο αντιπάλους να μην μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ. Η μεγαλύτερη διαφορά που πήρε στο ξεκίνημα η Απιτί-Μπρουνέ ήταν δύο πόντοι (4-2 και 7-5), αλλά η 27χρονη πρωταθλήτρια πάντα έβρισκε τον τρόπο να… επιστρέφει και πέρασε μπροστά με 8-7.
Η Γκουντούρα διατήρησε το προβάδισμα μέχρι και το 10-9, αλλά η 28χρονη Γαλλίδα αντέδρασε και με τρεις πόντους πέρασε μπροστά με 12-10. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ισοφάρισε 12-12, αλλά η Απιτί-Μπρουνέ ανέκτησε διαφορά δύο πόντων (14-12) και πήρε τελικά τη νίκη με 15-13.
LIVE: Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια για την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
LIVE: Bασιλεία – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Bασιλεία – Άστον Βίλα για την 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 1-2 στο 48΄, όμως βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ στο 77' (3-2) απέναντι στη Λουντογκόρετς. Εν τέλει όμως με γκολ του Μύθου στο 90ο λεπτό απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 3-3 στη μάχη της πρόκρισης στο Europa League.