«Βαριά» τιμωρία επιβλήθηκε από την FIFA στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Καναδά αλλά και στο προπονητικό team της για έναν ασυνήθιστο λόγο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πριν από μερικές ημέρες η Ολυμπιακή Επιτροπή της Νέας Ζηλανδίας κατέθεσε επίσημη διαμαρτυρία στη ΔΟΕ και τη FIFA, καταγγέλλοντας ότι την ώρα της προπόνησης της δικής της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών πάνω από το προπονητικό της κέντρο πετούσε drone που κατέγραφε τα όσα γίνονταν στον αγωνιστικό χώρο.
Πιάστηκαν στα… πράσα και τους επιβλήθηκε βαριά τιμωρία!
Η FIFA άνοιξε φάκελο και η ΔΟΕ πήρε πίσω τις διαπιστεύεις δύο μελών του προπονητικού team με την κόουτς της ομάδας Μπεβ Πρίστμαν να δηλώνει σοκαρισμένη, ενώ λίγο πριν από την τελετή έναρξης απομακρύνθηκε από τη θέση της.
Ο πέλεκυς τελικά έπεσε βαρύς για τους εμπλεκόμενους, καθώς η FIFA επέβαλλε πρόστιμο 200.000 ευρώ και αφαίρεση έξι βαθμών από το Ολυμπιακό τουρνουά, ενώ η Πρίστμαν τιμωρήθηκε με ένα χρόνο αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα.
WATCH: Canadian Olympic Committee chief executive officer David Shoemaker says the head coach of the national women’s soccer team was likely aware drones were used to spy on an opposing country’s practices in France.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.