H «ασημένια» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Γαλλία, μπήκε νικηφόρα στον 2ο όμιλο του Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ των Ανδρών στη Λιλ.
Το σύνολο του Βενσάν Κολέ επικράτησε με 78-66 της Βραζιλίας στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων του, εξαργυρώνοντας το επιθετικό κρεσέντο των ΝΒΑερ του Βικτόρ Γουεμπανιαμά, Νικολά Μπατούμ και το εντυπωσιακό τρίτο δεκάλεπτο του.
Οι δύο άσοι του NBA οδήγησαν την ομάδα του Κολέ στη νίκη.
Σε αυτό το διάστημα οι «τρικολόρ» έτρεξαν επιμέρους σκορ 18-9 και εξασφάλισαν μία διψήφια διαφορά ασφαλείας 12 πόντων (57-45 στο 30΄), δίνοντας τέλος στα όνειρα της ομάδας του Άτσα Πέτροβιτς, η οποία ήλεγξε τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και κυριάρχησε στο παρκέ.
Ο αστέρας των Σαν Αντόνιο Σπερς, Βικτόρ Γουεμπανιαμά, άγγιξε το νταμπλ νταμπλ με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ, αλλά και 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 μπλοκ, ενώ 19 πόντους μέτρησε και ο Νικολά Μπατούμ.
Από τη Βραζιλία ξεχώρισαν οι Κριστιάνο Φελίσιο και Λίο Μέιντλ, οι οποίοι σημείωσαν από 14 πόντους.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.