Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού εξετάζουν τι οδήγησε σε εισβολή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αγώνα του τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ Αργεντινής και Μαρόκου, δήλωσαν την Πέμπτη (25/7).
Η Αργεντινή ηττήθηκε με 2-1 μετά από ανασκόπηση του VAR κι αφού το παιχνίδι διακόπηκε με το σκορ στο 2-2, αλλά το τελικό αποτέλεσμα επιβεβαιώθηκε δύο ώρες αργότερα, όταν το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά για τρία επιπλέον λεπτά.
Αναλυτικά η τοποθέτηση των διοργανωτών
«Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Αργεντινής και Μαρόκου στο στάδιο Σεντ Ετιέν διακόπηκε λόγω εισβολής μικρού αριθμού θεατών στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσαν οι διοργανωτές των Αγώνων.
«Ο αγώνας ξεκίνησε ξανά και μπόρεσε να ολοκληρωθεί με ασφάλεια. Το Παρίσι 2024 συνεργάζεται με τους εμπλεκόμενους για να κατανοήσει τα αίτια και να εντοπίσει τις κατάλληλες ενέργειες».
Ο Αργεντινός Κριστιάν Μεδίνα σκόραρε αργά στις καθυστερήσεις για το 2-2, αλλά η απόφαση που ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ μετά από έλεγχο του VAR δόθηκε περίπου δύο ώρες μετά τη διακοπή του αγώνα.
Όταν αποκαταστάθηκε η τάξη και οι ομάδες είχαν εγκαταλείψει το γήπεδο μετά την εισβολή, κατά την οποία το προσωπικό ασφαλείας κυνήγησε αρκετούς οπαδούς, έγινε σαφές ότι ο αγώνας δεν είχε ολοκληρωθεί αλλά διακοπεί.
Οι ομάδες επανεμφανίστηκαν για να ολοκληρώσουν το παιχνίδι σε άδειο γήπεδο, παίζοντας για τρία λεπτά και 15 δευτερόλεπτα αφού το VAR ολοκλήρωσε την αναθεώρησή του κι ακύρωσε το γκολ.
«Υπήρξε μια μικρή παρείσφρηση που δεν έπρεπε να συμβεί, αλλά ήταν καλοπροαίρετη. Έγινε συζήτηση μεταξύ της οργανωτικής επιτροπής και της FIFA και όλα θα επανέλθουν κανονικά», δήλωσε η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού Αμελί Ουντεά-Καστερά. «Υπάρχει αγώνας την επόμενη εβδομάδα στο Σεντ Ετιέν κι όλα θα πάνε καλά, το υπόσχομαι», πρόσθεσε.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος