Φόβοι στην Σκωτία με τον τραυματισμό του Τίρνεϊ, αποχώρησε με φορείο (vid)
Ανησυχία έχει προκαλέσει στη Σκωτία ο σοβαρός τραυματισμός του Κίραν Τίρνεϊ, ο οποίος αποχώρησε με φορείο μετά από τη σύγκρουσή του με τον Εντόι στο ματς με την Ελβετία
Ισόπαλο 1-1 ήρθε το ματς ανάμεσα στην Σκωτία και την Ελβετία, με τους Ελβετούς να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά την πρόκριση στην φάση των «16» του Euro και τους Σκωτσέζους να παραμένουν ζωντανοί.
Ωστόσο στους Βρετανούς υπάρχει έντονη ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό που ενδέχεται να έχει υποστεί ο Κίεραν Τίρνεϊ.
Μετά από μία μονομαχία με τον Εντόι, ο αμυντικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ πάτησε άτσαλα το πόδι του στο έδαφος και έπεσε. Στο 61′ ο 17χρονος άσος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, έχοντας πόνο στο γόνατο, με τον Στιβ Κλαρκ να πηγαίνει από πάνω του, την ώρα που τον μετέφεραν προς τα αποδυτήρια.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο πρόεδρος της Μπέτις βρίσκεται στην Αθήνα και παραχώρησε δηλώσεις στο πλαίσιο της αναμέτρησης των «βερδιμπλάνκος» με τον Παναθηναϊκό (12/3, 19:45), στη φάση των «16» του Europa League.
Πώς θα είναι το νέο format της Euroleague σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Αύξηση και διαχωρισμός των ομάδων, που θα παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός…