Ακόμη μία… ερυθρόλευκη κορυφή στο φετινό Europa Conference League. Ο Σαντιάγο Έσε ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό στην ξέφρενη πορεία του ως την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου και δικαιολογημένα πλέον βρίσκεται στη λίστα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.
Ο Αργεντινός χαφ συνέβαλε τα μέγιστα στην μεγάλη επιτυχία των Πειραιωτών, καταγράφοντας ατελείωτα χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ πέτυχε και μία ιδιαίτερη επίδοση.
Ο 22χρονος μέσος αποτελεί τον ποδοσφαιριστή με τα περισσότερα τάκλιν στη διοργάνωση, έχοντας αγωνιστεί σε αυτή μάλιστα από τα νοκ-άουτ και έπειτα.
Ο Έσε τερμάτισε στην κορυφή της σχετικής λίστας με 26 τάκλιν, αφήνοντας πίσω του τους Μπενζαμέν Αντρέ (Λιλ), Μιγκέλ Κρέσπο (Φενέρμπαχτσε) και Μαρτίνες Κουάρτα (Φιορεντίνα).
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο
LIVE: Άρης – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Με ηγέτη τον Λιούμπιτσιτς που είχε δύο γκολ και δύο ασίστ, η ΑΕΚ διέλυσε 5-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο παίζοντας με... κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη της στην Τουρκία.