Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Συνάντηση Σπανούλη – Αντετοκούνμπο για την Εθνική ομάδα
Ο Βασίλης Σπανούλης συναντήθηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και συζήτησαν και για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά
Ο Greek Freak επισκέφθηκε το σπίτι του Ομοσπονδιακού μας προπονητή στη Βουλιαγμένη και στο πλαίσιο της συζήτησης των δύο ανδρών τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7/7).
Ο Αντετοκούνμπο ενημέρωσε τον Kill-Bill για την τελευταία σεζόν του στο ΝΒΑ και τον πρόσφατο τραυματισμό του που τον έθεσε νοκ-άουτ στα εφετινά play offs.
Ο Γιάννης πλέον είναι πολύ καλά, με τις ενοχλήσεις να τον έχουν αφήσει τελείως και να είναι πανέτοιμος να μπει από αύριο (3/6) σε προπονήσεις της Εθνικής ομάδας.
Θυμίζουμε πως ο Αντετοκούνμπο έχασε τα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ, αλλά και όλα τα πλέι όφ με τους Μιλγουόκι Μπακς, λόγω τραυματισμού στη γάμπα. Το Προολυμπιακό στο οποίο συμμετέχει η Εθνική διεξάγεται στο ΣΕΦ από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο Νικ Καλάθης έχει εκφράσει την επιθυμία του να βοηθήσει τη γαλανόλευκη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.