Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες ντροπής από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, ο οποίος βρήκε νικητές τους «πράσινους».
Διεθνώς ρεζίλι έγινε το ελληνικό ποδόσφαιρο, με αρνητικό πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο ιδιοκτήτης του Άρη, με το που τελείωσε ο τελικός του Κυπέλλου που βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή με γκολ στο 97΄(1-0), έκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και πήρε στο κυνήγι τη γυναίκα διαιτητή του αγώνα, Στεφανί Φραπάρ!
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι παραπάνω εικόνες έγιναν αντικείμενο συζήτησης από μερικά από τα κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου. Οι τίτλοι των ΜΜΕ για την άνανδρη επίθεση Καρυπίδη στη Φραπάρ, τα λένε όλα:
Sport Bladet: «Ο Γερεμέγιεφ πήρε το Κύπελλο και η Φραπάρ έφυγε με αστυνομική συνοδεία».
L’ Equipe: «Η Φραπάρ χρειάστηκε τη βοήθεια της αστυνομίας για να φύγει από το γήπεδο»
Football Fr: «Η Φραπάρ δέχθηκε επίθεση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας»
LIVE: Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea για τη 14η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Τηλεοπτικά από το Action 24.
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».