Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας με 1-0 στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο».
Ο άνθρωπος που έδωσε τη λύση για το σύνολο του Χρήστου Κόντη ήταν ο Γιώργος Βαγιαννίδης που στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των Θεσσαλονικιών και σκόραρε.
Συγκεκριμένα, ο Μπερνάρ κινήθηκε ωραία στον άξονα, βρήκε τον Χουάνκαρ στα αριστερά και ο Ισπανός με σέντρα βρήκε τον Έλληνα αμυντικό που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ανακοίνωση κατά του αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ (1-1), στον οποίο οι Θεσσαλονικείς είχαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το 16ο Super Cup της ιστορίας της. Μετά το νταμπλ κατέκτησε και το τρίτο τρόπαιο στην Ισπανία.