Κασσελάκης σε ρόλο μπάρμαν στου Ψυρρή
Έφτιαξε ποτά μέσα από την μπάρα, αλλά χτύπησε κι αυτός τα σφηνάκια του
«Το ΄χει», που λέμε, ο Στέφανος Κασσελάκης. Σε μπαράκι στου Ψυρρή ανέλαβε ο ίδιος να φτιάξει ποτά για τους παρόντες κι έδειξε να το διασκεδάζει αφάνταστα.
Μες στα χαμόγελα ήταν κι οι υπόλοιποι θαμώνες και φίλοι προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που μάλλον του έβαλαν καλή βαθμολογία για τη δουλειά του, όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις τους.
Όπως μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο, το μόνο σίγουρο είναι πως περίσσεψαν τα χαμόγελα, με τη διάθεση να είναι στα ύψη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κερνάει με χαρά τα δημιουργήματά του.
Όντας μες στο κέφι, ήπιε κι αυτός τα σφηνάκια του, τσουγκρίζοντας το ποτήρι του με φίλους, θαμώνες και τα υπόλοιπα παιδιά πίσω από την μπάρα.
Το βίντεο από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη σε μπαρ στου Ψυρρή:
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442