Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr, δύο γυναίκες τραυματίστηκαν στο κεφάλι όταν έπεσαν καδρόνια από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, όπου και εκτελούνταν εργασίες.
Στιγμιότυπο από το σημείο
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Τσιμισκή, κοντά στο ύψος της Αριστοτέλους, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών περίπου στις 11:00. Το σημείο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία με κορδέλες.
Διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο
Οι δύο γυναίκες παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Κατά πληροφορίες του ίδιου μέσου, η κατάστασή τους δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρή ωστόσο οι δυο γυναίκες θα υποβληθούν σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας