Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το συλλαλητήριο κατά του ιδιοκτήτη της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζου, καθώς συγκεντρώθηκαν στο Πεδίον του Άρεως και συγκεκριμένα στο ρεύμα της ανόδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Το πλάνο είναι να φτάσουν όλοι μαζί στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Οργισμένοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, κάνουν συλλαλητήριο κατά του ιδιοκτήτη της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζου.
Εκτός από συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη των «πράσινων», ακούγονται συνθήματα και κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Όλα αυτά, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (19/5, 20:00).
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.