Κυριακή 02 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» με στόχο την Ευρώπη

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» με στόχο την Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στην τελευταία αγωνιστική των play off, με φόντο την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, λίγες μέρες πριν τους δύο τελικούς που έχουν…

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική των play off σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον για την Ευρώπη, μιας και οι «αιώνιοι» θα παίξουν εκτός από το γόητρο και για την 3η θέση.

Οι πράσινοι παρότι είχαν ξεκινήσει με 5/6 στα playoffs και έδειχναν ικανοί για να πάνε ως το τέλος για τον τίτλο, έκαναν τρεις κολλητές ήττες απέναντι σε ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ και έχουν πέσει πλέον στην 4η θέση.

Η κακή εικόνα και τα αρνητικά αποτελέσματα έφεραν το πρόωρο τέλος στη συνεργασία με τον Φατίχ Τερίμ, με τον Χρήστο Κόντη να επιστρατεύεται για το φινάλε της χρονιάς. Εφόσον ο Παναθηναϊκός τερματίσουν 4ος, τότε θα πρέπει πάση θυσία να κατακτήσει το Κύπελλο για να παίξει τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Χρήστος Κόντης αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Γερεμέγεφ, ενώ εκτός είναι οι Ιωαννίδης, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς μεταξύ άλλων. Να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το τελευταίο ματς του Χουάνκαρ στη Λεωφόρο, αφού στο φινάλε της σεζόν θα αποχωρήσει.

Αναλυτικά η αποστολή:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα το έκανε με εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας με σκορ 2-0 της ΑΕΚ. Μάλιστα, αυτό το τρίποντο έφερε και τους Πειραιώτες στην 3η θέση, αφού ξεπέρασαν τον Παναθηναϊκό και πλέον πάνε στη Λεωφόρο για δύο αποτελέσματα, αφού αν δεν χάσουν εξασφαλίζουν την 3η θέση και πάνε στον τελικό του Conference League δίχως άγχος.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τσικίνιο δεν θα είναι διαθέσιμος καθώς είναι τιμωρημένος, ενώ στην αποστολή βρίσκονται Ρίτσαρντς και Ιμπόρα, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Σε αυτή επέστρεψαν και οι Μασούρας, Γιόβετιτς.

Αντιθέτως, εκτός είναι οι Ορτέγκα, Αποστολόπουλος, Ναβάρο, Αλεξανδρόπουλος, Καμπράλ.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Μεντιλίμπαρ:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Sports in

LIVE: Αρνάλντι – Τσιτσιπάς

LIVE: Αρνάλντι – Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρνάλντι – Τσιτσιπάς για τη φάση των «16» του Roland Garros. Τηλεοπτικά από Eurosport 1.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 02 Ιουνίου 2024