Τρίτη 18 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Με Βέρμπιτς και Σένκεφελντ η αποστολή του Παναθηναϊκού - Εκτός ο Ιωαννίδης

Με Βέρμπιτς και Σένκεφελντ η αποστολή του Παναθηναϊκού – Εκτός ο Ιωαννίδης

Ο Χρήστος Κόντης στην πρώτη του αποστολή ως προπονητής του Παναθηναϊκού πήρε μαζί του 24 ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (19/5) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το οποίο θα κρίνει εάν οι πράσινοι εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» από το πρωτάθλημα. Ο Χρήστος Κόντης μετά την σημερινή προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή των πράσινων για το ματς της 10ης αγωνιστικής των play-offs που θα γίνει στην Λεωφόρο, με τον 49χρονο προπονητή να συμπεριλαμβάνει όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Μετά από καιρό στην αποστολή του τριφυλλιού, επέστρεψαν οι Βέρμπιτς και Σένκεφελντ.

Εκτός έμειναν ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς που έχει συμπληρώσει κάρτες και ο ανέτοιμος Ιωαννίδης, ο οποίος θα είναι έτοιμος ως τον τελικό του επόμενου Σαββάτου (25/5) με τον Άρη στο «Πανθεσσαλικό». Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και fun game, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής, τακτική, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο κι ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον προτού συνεχίσουν με ατομικό. Απών με άδεια ήταν ο Αϊτόρ.

Αναλυτικά στην λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς και Ακαϊντίν.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την τελευταία αναμέτρηση των Play Offs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League κόντρα στον Ολυμπιακό (19/5, 20:00).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και fun game, συνεχίστηκε με rondo, τακτική, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον προτού συνεχίσουν με ατομικό. Απών με άδεια ήταν ο Αϊτόρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Ο Μλαντένοβιτς έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αυριανό αγώνα.

inSports

Γιαννακόπουλος σε Καρυπίδη: «Μου πρότεινες να στήσουμε παιχνίδι»

Αποκάλυψη-σοκ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τον Θόδωρο Καρυπίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024