Κασσελάκης: Βάζει τη Φάρλι απέναντι στον Πίνατ – Η απάντηση μέσω TikTok στον Μητσοτάκη
Ο κ. Κασσελάκης, καυτηριάζει την ανάρτηση του πρωθυπουργού στο TikTok, στη διάρκεια της οποίας χαρακτήριζε τον Πίνατ «ευρωκομματόσκυλο»
«Έλα, έλα να σε πω κομματόσκυλο να πάρω ψήφους» φωνάζει στη Φάρλι ο Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, «καρφώνοντας» το σχετικό βίντεο του Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Πίνατ.
Όταν όμως η σκυλίτσα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει κοντά του και εκείνος την αγκαλιάζει, της λέει: «Όχι αγάπη μου, δεν το κάνω εγώ αυτό. Εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη να τα κάνουμε αυτά για να παίρνουμε ψήφους. Εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι αγάπη μου. Εγώ απλά σ’ αγαπώ. Σ’ αγαπούσα από την πρώτη στιγμή που σε είδα».
«Σε όλη την προεκλογική περίοδο θα υπάρχει ένας που θα σας αντιμετωπίζει σαν κοινό κωμωδίας», λέει για τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Τα όσα αναφέρει στο συγκεκριμένο βίντεο ο κ. Κασσελάκης, καυτηριάζουν με δηκτικό τρόπο την ανάρτηση του πρωθυπουργού στο TikTok, στη διάρκεια του οποίου χαρακτήριζε τον Πίνατ «ευρωκομματόσκυλο» ( υπάρχει και σχετικό edit στο βίντεο)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό δήλωσε: «Κλασικά, ο θείος που λέει «εγώ θα κάτσω με τη νεολαία». Και τι προσπαθεί; Μα να ξεχάσουμε ποιος είναι».
Θα σας πω τα τα τα για να γελάσουμε
Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιλαμβάνει ατάκες του πρωθυπουργού για την ακρίβεια και τα Τέμπη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει:
«Από τη μία η ζωή μας. Κι από την άλλη ο πρωθυπουργός: “Θα σας πω τα τα τα για να γελάσουμε”».
Στο ίδιο πλαίσιο ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι «σε όλη την προεκλογική περίοδο θα υπάρχει ένας που θα σας αντιμετωπίζει σαν κοινό κωμωδίας, θα σας λέει αστειάκια να σας κάνει να ξεχάσετε την αλαζονεία του. Κι από την άλλη, θα υπάρχουμε εμείς που θα σας αντιμετωπίζουμε ως ισότιμους πολίτες. Ισότιμους πολίτες που δικαιούστε να έχετε μία καλύτερη ζωή».
Δείτε το βίντεο
@skasselakis♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis
- Καμπανάκι Ισραηλινού αναλυτή για Τουρκία: Αυτό που κάνει ο Ερντογάν στην Αθήνα θα το κάνει σε όλους
- «Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που έπαθα»: Τι δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την περιπέτεια της υγείας του
- Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)










![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-130x85.jpg)





















![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)




![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)




![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442