Μαρίνα Σάττι – Eurovision: «Δεν υπήρχε πρόθεση να προσβάλει την τραγουδίστρια του Ισραήλ»
Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της εκπροσώπου του Ισραήλ προκάλεσαν σάλο. Τι απαντά η ελληνική αποστολή για τη στάση της.
Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου για τη Eurovision, στον οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στη 12η θέση, η στάση της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον β’ ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού έχει προκαλέσει σάλο.
Η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε να χασμουριέται και να κάνει ότι κοιμάται τη στιγμή που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, προκαλώντας αίσθηση με τη στάση της.
«Δεν υπήρχε πρόθεση να προσβάλει την εκπρόσωπο του Ισραήλ»
Σε σχόλιο που ζητήθηκε από την ελληνική αποστολή για την στάση της Μαρίνας Σάττι απέναντι στην τραγουδίστρια του Ισραήλ, Eden Golan, η απάντηση ήταν ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πρόθεση από μεριάς της Μαρίνας να προσβάλει εκείνη ή γενικότερα την ισραηλινή αντιπροσωπεία στον διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.
Επισήμαναν πως αν κάποιος παρακολουθούσε όλο το βίντεο και όχι μόνο το σημείο των δηλώσεων της Eden Golan, θα διαπίστωνε πως από την αρχή μέχρι το τέλος, πως η Μαρίνα Σάττι αλληλοεπιδρούσε με παρόμοιο τρόπο καθ΄όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τόσο με τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όσο και με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί.
Απέδωσαν μάλιστα το χασμουρητό και τη συνολική στάση της Μαρίνας Σάττι στις πολύωρες πρόβες αλλά και το εξαντλητικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών και όχι με σκοπό να προσβάλει την εκπρόσωπο του Ισραήλ, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό του Σαββάτου.
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442