Αινιγματικός ο Γιάννης σχετικά με την επιστροφή του: «Θα μου πάρει μέρες, εβδομάδες, μήνες»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι δεν γνωρίζει πόσο θα χρειαστεί για να επιστρέψει στο επίπεδο που θέλει να βρίσκεται.
Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους Ιντιάντα Πέισερς, στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Ανατολικής Περιφέρειας στο ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει τα «Ελάφια» λόγω του τραυματισμού του στη γάμπα, έδωσε την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη για την εφετινή αγωνιστική περίοδο.
Ο «Greek Freak» τόνισε ότι δεν γνωρίζει πόσο θα χρειαστεί για να επιστρέψει στο επίπεδο που θέλει να βρίσκεται και πως πίεσε τον εαυτό του ώστε να προλάβει να βοηθήσει την ομάδα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Δεν ήμουν καν κοντά στο να τικάρω τα κουτάκια, όμως προσπαθούσα και πίεζα τον εαυτό μου και πίεζα και πίεζα και πίεζα, ώστε να φτάσω σε ένα σημείο για να βγω εκεί έξω και να βοηθήσω», είπε αρχικά ο Giannis και συνέχισε: «Τελικά η απόφασή μας ήταν πως δεν έμοιαζε ασφαλές το να αγωνιστώ, από τη στιγμή που δεν μπορούσα έστω να τρέξω σε φουλ ταχύτητα. Έτρεχα στο 30-40% μου. Ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να τρέξω, θα μου πάρει ίσως ημέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί, για να γυρίσω στο επίπεδο στο οποίο θέλω να βρίσκομαι. Δεν έχω ξαναδουλέψει τόσο πολύ στη ζωή μου, αισθάνομαι ότι απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου».
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442