Υπο έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 19:46 σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, επί της οδού Αγίου Πολυκάρπου στη Νέα Σμύρνη.
Δύο γυναίκες στο νοσοκομείο
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική οι ένοικοι απομακρύνθηκαν σε ασφαλές σημείο ενώ δυο γυναίκες, οι οποίες σύμφωνα με την Πυροσβεστική είναι καλά στην υγεία τους , παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Συνδρομή παρείχαν εθελοντές πυροσβέστες.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας