Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Παρ’ ολίγον τραγωδία σε διαμέρισμα στη Ριζούπολη – Αναζητείται ένοικος που είχε απειλήσει ότι θα έβαζε φωτιά
Πυροσβέστες έσωσαν την τελευταία στιγμή ενοίκους που είχαν εγκλωβιστεί στην πολυκατοικία - Συνολικά έξι απεγκλωβίστηκαν, οι πέντε μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ανάμεσά τους και ένα 13χρονο παιδί
Το ενδεχόμενο να μην προκλήθηκε από αμέλεια, αλλά να αποδίδεται σε εμπρησμό, εξετάζεται για την φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα, το μεσημέρι του Σαββάτου (20/04), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ριζούπολης στην Αττική.
Πιο αναλυτικά, μία οικογένεια κινδύνευσε να καεί ζωντανή από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου επί της οδού Γάγγρας 58. Σωτήρια ήταν η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής προλαβαίνοντας τα χειρότερα, καθώς απεγκλωβίστηκαν έξι άτομα.
Σωτήρια η επέμβαση της Πυροσβεστικής
Από τους απεγκλωβισμένους, συνολικά πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ανάμεσά τους και ένα παιδί 13 ετών.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στο διαμέρισμα λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου και μέσα σε λίγα λεπτά οι φλόγες και οι καπνοί «έπνιξαν» όλο το κτίριο, με τους ενοίκους των υπόλοιπων διαμερισμάτων να αδυνατούν να κατέβουν στον δρόμο και έξι άτομα εγκλωβίστηκαν στα πίσω μπαλκόνια περιμένοντας την Πυροσβεστική.
Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα οι ένοικοι που απεγκλωβίστηκαν – Ανάμεσά τους και ένα 13χρονο παιδί
Η επέμβαση ήταν άμεση και σωτήρια για τους εγκλωβισμένους, οι οποίοι με κλιμακοφόρα οχήματα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. Αμέσως, τους χορηγήθηκε οξυγόνο από διασώστες με τους πέντε να μεταφέρονται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, καθώς είχαν εισπνεύσει καπνούς.
Οι καταγγελίες
Σύμφωνα με το Star, γείτονες καταγγέλλουν ότι δεν αποκλείεται η φωτιά να προκλήθηκε σκόπιμα, δείχνοντας ως εμπρηστή έναν ένοικο της πολυκατοικίας που τις προηγούμενες ημέρες είχε απειλήσει τους υπόλοιπους ενοίκους ότι θα έβαζε φωτιά.
Οι Αρχές εξετάζουν και ερευνούν την υπόθεση, ενώ ο εν λόγω ένοικος αναζητείται από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου