Ραντεβού με την ιστορία έχει η Κ19 του Ολυμπιακού που θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα (19:00) την αντίστοιχη της Μίλαν στον μεγάλο τελικό του UEFA Youth League.
Στο μεταξύ έγιναν γνωστές και οι συνθέσεις των δύο ομάδων, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, που επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας, να επιλέγει τους έντεκα που θα κυνηγήσουν το όνειρο.
Οι Ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα απέναντι στην πανίσχυρη Μίλαν για να κατακτήσουν το Youth League.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός ξεκινά με τον Σίνα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Κ. Κωστούλα, Κουτσίδη, Πρεκατέ. Στο κέντρο θα είναι οι Κουτσογούλας, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης, ενώ την επιθετική τριπλέτα αποτελούν οι Παπακανέλος, Πνευμονίδης, Χ. Κωστούλας.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.