Η πρόκριση του Ολυμπιακού φέρνει αλλαγές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο
Ο Ολυμπιακός πέρασε στα ημιτελικά του Conference League και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των play offs της Superleague και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος έχουν μετατραπεί σε εξίσωση για δυνατούς λύτες
Την περασμένη Πέμπτη (18/4) γράφτηκε στην Πόλη μία από τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν τη Φενέρμπαχτσε, προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Europa Conference League και βρίσκονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τετράδα ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Αυτό το σπουδαίο γεγονός έχει φέρει, όπως είναι λογικό, ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της Stoiximan Superleague. Και ενδέχεται να επηρεάσει μέχρι και την ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πότε θα οριστούν τα ντέρμπι
Ήδη το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που είχε οριστεί εκ νέου την Πρωτομαγιά, αναβλήθηκε ξανά και αναμένεται να οριστεί για τρίτη φορά, σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία. Επιπλέον, θα αναβληθεί και το Ολυμπιακός – ΑΕΚ που είχε οριστεί στις 8 Μαΐου για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Superleague, λόγω της ρεβάνς των «ερυθρόλευκων» με την Άστον Βίλα (9/5) για το Conference.
Επίσης, αρκετά πιθανό είναι το σενάριο να μετατεθεί και η 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs κατά μία εβδομάδα αργότερα. Δηλαδή, από τις 12 να πάει στις 18 Μαΐου.
Αυτό θα επιφέρει μετάθεση και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος προφανώς και έτσι η «μάχη» ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό αναμένεται να λάβει χώρα στις 25 Μαΐου αντί για τις 18 του μήνα που είναι αρχικά προγραμματισμένη.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οπαδοί της Βαλένθια υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει – Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πουέρτο που εμφανίστηκε με δεμένο πόδι.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποβλήθηκαν στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια σε μια κόντρα που έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά – Γιατί «βράζουν» οι δύο προπονητές.
Οργή σε Μόναχο και γερμανικά ΜΜΕ για τις αποφάσεις του Πορτογάλου διαιτητή, Ζοάο Πινιέιρο στο 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν – Στο επίκεντρο οι φάσεις με Νούνο Μέντες και Ζοάο Νέβες, σκληρές δηλώσεις από τη διοίκηση και τον Κομπανί