Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και ο Φατίχ Τερίμ επέλεξε φουλ επιθετικό σχήμα με Ιωαννίδη και Σπόραρ στην κορυφή.
Φουλ επίθεση από τον Φατίχ Τερίμ – Στην 11άδα για το παιχνίδι με τη Λαμία και ο Ιωαννίδης και ο Σπόραρ.
Ο Ντραγκόφσκι θα είναι στο τέρμα για τους «πράσινους», με τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Ακαϊντίν και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Αράο, Tσέριν, Μπακασέτας και Μπερνάρ θα είναι στη μεσαία γραμμή και Ιωαννίδης, Σπόραρ δίδυμο στην επίθεση.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)