Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Να βγάλει αντίδραση κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Να βγάλει αντίδραση κόντρα στην ΑΕΚ

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, στο σημερινό (14/4, 20.30) εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ, ενώ ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την ενδεκάδα.

Να δείξει χαρακτήρα, να αφήσει πίσω του τις ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στις νίκες, θέλει ο Άρης στη σημερινή (14/4, 20.30) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε αρκετές δοκιμές τις προηγούμενες μέρες, ενώ φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα. Τερματοφύλακας στο 4-2-3-1 θα είναι ο Κουέστα.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Οι απουσίες των Φεράρι και Φαμπιάνο κάνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στην αμυντική γραμμή, στο κέντρο της οποίας, παρά την επιστροφή του Βέλεθ, θα ξεκινήσουν οι Μπράμπετς και Ρόουζ, ενώ το δεξί άκρο θα καλύψει το Οντουμπάζιο και το αριστερό ο Μοντόγια.

Αν ο Γκαρθία ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, τότε οι Ζουλ και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ. Στην αντίθετη περίπτωση ο Τσέχος θα παίξει ως επιτελικός μέσος και δίπλα στον Ζουλ θα ξεκινήσει ο Βερστράτε.

Ακόμα, οι Παναγίδης, Σαβέιρο και Σαμόρα διεκδικούν τη θέση στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά. Τέλος, οι Ανσαριφάρντ και Μορόν είναι υποψήφιοι για την κορυφή της επίθεσης.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024