Λίγες ώρες μετά τον χαμό που προκάλεσε ο Χερμάν Μπούργος με το ρατσιστικό σχόλιο για τον Λαμίν Γιαμάλ, ο Αργεντινός αποτέλεσε παρελθόν από το Movistar.
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και άλλοτε βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε αλλά και προπονητής του Άρη αποχώρησε από ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο, αφού το σχόλιό του για τον μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα προκάλεσε έντονες αντοδράσεις.
Ο «Μόνο» σχολίασε τα πεπραγμένα του νεαρού ποδοσφαιριστή των Μπλαουγκράνα λέγοντας πως «αν δεν πάει καλά θα καταλήξει στα φανάρια, το ποδόσφαιρο είναι σαν τη ζωή», με τον Αργεντινό προπονητή να απολύεται γι’ αυτό το ρατσιστικό σχόλιο.
Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπαρτσελόνα αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στο συγκεκριμένο κανάλι μετά την αναμέτρηση του Παρκ ντε Πρενς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.