Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράτζα: «Προτιμώ να δω Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, παρά κάποιο παιχνίδι του NBA»

Ράτζα: «Προτιμώ να δω Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, παρά κάποιο παιχνίδι του NBA»

Τον θαυμασμό του για τη Euroleague εξέφρασε ο Ντίνο Ράτζα, τονίζοντας πως προτιμά να δει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, παρά ένα παιχνίδι ΝΒΑ.

Ο Ντίνο Ράτζα παραχώρησε συνέντευξη στη ισπανική «Mundo Deportivo» μιλώντας για τη Euroleague και τις ελληνικές ομάδες.

Μάλιστα ο παλαίμαχος σέντερ ξεκαθάρισε πως προτιμά να δει ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, παρά έναν αγώνα στο ΝΒΑ.

Οι δηλώσεις του Ντίνο Ράτζα:

Για το ποια παιχνίδια προτιμά να παρακολουθεί: «Προτιμώ να δω ένα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ή ένα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ, παρά ένα παιχνίδι του NBA. Είναι πιο ενδιαφέροντα αυτά τα ματς, βλέπουμε περισσότερη άμυνα. Μού φαίνεται ότι είναι πιο σοβαρό να παρακολουθώ την Euroleague.

Στο ΝΒΑ πλέον δεν παίζουν άμυνα, υπάρχουν πάρα πολλοί πόντοι, παιχνίδια με 150 πόντους για κάθε ομάδα. Είναι περισσότερο All-Star παιχνίδια και όχι τόσο ματς πρωταθλήματος. Στα playoffs είναι κάπως καλύτερα, αλλά προτιμώ να βλέπω την Euroleague».

Για τις πιο δυνατές ομάδες στη φετινή Euroleague: «Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή, η Μονακό έχει και εκείνη πολύ καλή ομάδα, όπως και η Φενέρμπαχτσε. Η Μπαρτσελόνα είναι, επίσης, μεγάλη ομάδα και όλα μπορούν να συμβούν στο τέλος».

Για το αν θα υπάρξει τόσο δυνατή ομάδα όσο η Γιουγκοπλάστικα που αγωνιζόταν εκείνος: «Οι καιροί αλλάζουν και εμφανίζονται νέες ομάδες. Για παράδειγμα, τώρα έχουμε τη Ρεάλ που παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, που έχει μια πολύ καλή δεκαετία και μπορεί να κατακτήσει ξανά την Euroleague».

Για τους αγαπημένους του NBAers: «Ο Ντόντσιτς και ο Γιόκιτς σκέφτονται δύο βήματα μπροστά από τους υπόλοιπους. Δεν έχουν τη σωματική διάπλαση των Αμερικανών, αλλά έχουν ένα μυαλό που σκέφτεται διαφορετικά. Άλλαξαν το παιχνίδι και μού αρέσει πολύ να τους παρακολουθώ».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024