Θανάσιμα τραυματισμένη εντοπίστηκε 28χρονη γυναίκα στους Αγίους Αναργύρους με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης της άγριας δολοφονίας φέρεται να είναι ο 39χρονος πρώην σύντροφός της ο οποίος εντοπίστηκε στο σημείο τραυματισμένος και διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματάς συνοδεία αστυνομικών.
Πώς συνέβη
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αφού μαχαίρωσε τη γυναίκα στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό με το ίδιο μαχαίρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο επειδή τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε.
Της επιτέθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα
Αφού βγήκαν από το αστυνομικό τμήμα ο φίλος της αποχώρησε. Ωστόσο σε κοντινή απόσταση ο 39χρονος φαίνεται ότι είχε στήσει καρτέρι στην γυναίκα και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς την θανάσιμα.
Στη συνέχεια ο ίδιος αυτομαχαιρώθηκε στον λαιμό.
Στο σημείο, σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα και σοβαρά τραυματισμένος ο 39χρονος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας