Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Βρήκε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού και την πυροβόλησε»

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Βρήκε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού και την πυροβόλησε»

«Θα θέλαμε να τον έχουμε συλλάβει πριν ένα παιδί χάσει τη μητέρα του» είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Για τη γυναικοκτονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, την οποία πυροβόλησε με καραμπίνα ο σύντροφός της, μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Θα θέλαμε να τον έχουμε συλλάβει πριν ένα παιδί χάσει τη μητέρα του» είπε αρχικά, καθώς, όπως έγινε γνωστό η γυναίκα κακοποιήθηκε βάναυσα το βράδυ της Παρασκευής από τον 71χρονο και το Σάββατο προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού στο αστυνομικό τμήμα.

Ωστόσο, διέφυγε μετά τον ξυλοδαρμό και δεν συνελήφθη μέχρι να λήξει το αυτόφωρο.

Σε ερώτηση αν θα μπορούσε να βρεθεί κάποιο ασφαλές μέρος για τη 43χρονη μητέρα, η κυρία Δημογλίδου διευκρίνισε, μιλώντας στο MEGA ότι «πάντα τα θύματα ενδοοικογενειακής ενημερώνονται για τις δομές φιλοξενίας. Ενημερώθηκε και η 43χρονη, θέλησε όμως να μεταβεί στο σπίτι της μητέρας της μαζί με το παιδί της».

Ο 71χρονος δράστης της νέας γυναικοκτονίας την πυροβόλησε με καραμπίνα, την οποία, όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, βρήκε από κάποιον που εργαζόταν σε λαϊκή της Σαλαμίνας.

«Η 43χρονη αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να πατήσει το Panic Button. Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι βρήκε την πόρτα ανοιχτή και την πυροβόλησε, δεν ήταν καν πίσω από το τζάμι της πόρτας» όπως αρχικά έγινε γνωστό είπε τέλος η Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Ήταν με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω»

Ο 71χρονος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά ο οποίος θα του ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και στη συνέχεια θα ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του στον ανακριτή.

«Ήταν με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε κυνικά o 71χρονος, στους αστυνομικούς.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άνδρας εμφανίστηκε ιδιαίτερα κυνικός προανακριτικά και χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας για το έγκλημα.

Ο 71χρονος θεωρώντας ότι η άτυχη μητέρα ήταν «κτήμα» του, δεν μπορούσε να «χωνέψει» το γεγονός ότι του είχε ζητήσει να χωρίσουν και την ίδια ώρα το ότι η γυναίκα είχε βρει τη δύναμη να τον καταγγείλει.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024