Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του ο 71χρονος

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του ο 71χρονος

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει νωρίτερα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της, αφότου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της.

Την δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα ομολόγησε ο 71χρονος άνδρας μετά τη σύλληψή του στο Κερατσίνι.

Ο βασικός ύποπτος συνελήφθη νωρίτερα την Τρίτη και μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Οι Αρχές εντόπισαν στο σημείο δύο κάλυκες ενώ φαίνεται ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε στην κοιλιά και στο στήθος.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει νωρίτερα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της, αφότου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της.

Ομολόγησε τη δολοφονία της 34χρονης πρώην συντρόφου του ο 71χρονος δράστης

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου που εξέπεμψε από συγκεκριμένη κεραία του Κερατσινίου, κάρφωσε τον 71χρόνο δολοφόνο της 43χρονης συντρόφου του τα ξημερώματα της Τρίτης στη Σαλαμίνα.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας, γνώριζαν παρακολουθώντας το κινητό του, τα σημεία που εκινείτο με το όχημα, όπως επίσης ότι στο Κερατσίνι και σε συγκεκριμένες ταβέρνες σύχναζε τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του.

Με οδηγό τα στίγματα των κεραιών, κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τη διαδρομή του και να τον μπλοκάρουν λίγο πριν τις 19:30 στο Κερατσίνι.

Τη θεωρούσε κτήμα του

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 71χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την 43χρονη, θεωρώντας ότι έχει αναπτύξει σχέση με άλλον άντρα.

«Ήταν με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Όπως ομολόγησε, την καραμπίνα με την οποία δολοφόνησε την σύντροφό του την αγόρασε πριν από μερικές ημέρες μαζί με τις σφαίρες από έναν άγνωστο σε λαϊκή του νησιού.

Ο άνδρας πήγε στο σπίτι που έμενε το θύμα με τη μητέρα και τον γιο της και την σκότωσε.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τη μητέρα της ενώ όπως έγινε γνωστό, είχε καταφύγει στο πατρικό της γιατί φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

Χτυπούσε και το παιδί

Η 43χρονη στις 2 Δεκεμβρίου είχε καταγγείλει τον 71χρονο άνδρα στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση.

Όπως ανέφερε η ίδια στους αστυνομικούς, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα στις 22:40, ο άνδρας τη χτύπησε, την απείλησε και την έβρισε στο σπίτι όπου διέμενε με τον 15χρονο γιο της.

Αφού ο δράστης βιαιοπράγησε σε βάρους του 15χρονου και της ίδιας, αφαίρεσε το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της παθούσας και διέφυγε.

«Ένα παιδάκι έχουμε, ένα παιδάκι στο φάσμα του αυτισμού, δεν μιλάει και τόσο καλά» είπε αρχικά ο πρώην σύζυγος της 43χρονης για να συμπληρώσει: «Είχαμε χωρίσει τέσσερα χρόνια τώρα και συζούσε με έναν άνθρωπο, εκεί στο σπίτι της. Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι»

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024