Μουδιασμένη έναρξη στο J2US – Τα μηνύματα για τον Δημήτρη Κόκοτα
Τα μηνύματα και οι ευχές από τον παρουσιαστή και τους κριτές στο J2US για τον Δημήτρη Κόκοτα.
Με τον Δημήτρη Κόκοτα να δίνει τη μάχη του μετά το έμφραγμα που υπέστη, ήταν ηχηρή η απουσία του από το μουσικό πρόγραμμα του J2US.
Η έναρξη του μουσικού προγράμματος διέφερε από κάθε άλλη μιας και ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης βγήκε δίχως τη συνοδεία κάποιου τραγουδιού για να χαιρετήσει την κριτική επιτροπή.
«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους εμάς, μια δύσκολη περίοδος για την οικογένεια του J2US αλλά και για την Βίκυ Σταυροπούλου. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι όμως καλύτερα και χαίρομαι» σημείωσε ο παρουσιαστής του J2US.
«Πριν ξεκινήσουμε, λοιπόν, εκ μέρους όλων μας, θέλω να σας πω ότι η σκέψη όλων μας είναι σε έναν δικό μας άνθρωπο. Είναι στον Δημήτρη Κόκοτα. Ξέρετε πως αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης περνάει μια δύσκολη περιπέτεια και δίνει μια μάχη. Μας έχει επηρεάσει όλους αυτό που συνέβη. Στέλνουμε τις ευχές μας και στον ίδιο αλλά και στην οικογένεια του, ευχόμαστε να το ξεπεράσει γρήγορα και τον περιμένουμε να γυρίσει πίσω γερός.
«Η αγάπη και η σκέψη μας μαζί του»
Δημήτρη σ’ αγαπάμε και μια μεγάλη αγκαλιά στην Κατερίνα, δύσκολες οι στιγμές αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσει και η αγάπη και η σκέψη μας είναι μαζί του» υπογράμμισε ο Νίκος Κοκλώνης για να στείλουν τις θερμότερες τους ευχές και οι κριτές του J2US στον αγαπημένο τραγουδιστή.
«Ένα ευχέλαιο λέω να κάνουμε! Δεν ξέρω, είναι πολύ περίεργες οι μέρες που διανύουμε και εύχομαι και εγώ προσωπικά ό,τι καλύτερο για τον Δημήτρη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)


























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442