Στη σύλληψη ενός αστυνομικού για μαστροπεία, προχώρησε το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων. Ο αστυνομικός, συνελήφθη χθες Πέμπτη (21/3/2024) το απόγευμα, σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
«Με χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση»
Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω αστυνομικός συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών.
Τι βρέθηκε
Ακολούθησε ανάλυση και αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και με χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και ακινητοποιήθηκε, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες, -4- οχήματα, γραφείο επιχείρησης ενοικιάσεων αυτοκινήτων, καθώς και στην κατοχή του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-2- κινητά τηλέφωνα,
το χρηματικό ποσό των -3.035- ευρώ,
-12- φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm,
-7- φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και
σιδερογροθιά,
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.