«Τελικός» είναι ο αγώνας του Περιστερίου με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στην πόλη Σομπατέλι της Ουγγαρίας αύριο, Τετάρτη (13/3, 21:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη φάση των «16» του Basketball Champions League. Oι «κυανοκίτρινοι» θέλουν νίκη πάση θυσία για να συνεχίζουν να ελπίζουν στην πρόκριση.
Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο αρχηγός του Περιστερίου, Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε:
«Αντιμετωπίζουμε την Χάποελ Ιερουσαλήμ σε ουδέτερο γήπεδο, για εμάς είναι ένας τελικός. Ξέρουμε ότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League ως την τελευταία αγωνιστική.
Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία μας είχε κερδίσει με buzzer beater στο γήπεδο μας. Ήταν μια πολύ σκληρή ήττα για μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τη «χτυπήσουμε» στις αδυναμίες της, να είμαστε επιθετικοί και για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι και σκληροί σε άμυνα και επίθεση».
Ο Κάρλος Αλκαράθ νίκησε με ανατροπή τον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη με 3-1, κατέκτησε το Australian Open και πλέον έχει κερδίσει τουλάχιστον μία φορά όλα τα Grand Slams
Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έστειλαν τον ΝτιΆντρε Χάντερ στο Σακραμέντο και πήραν από τους Κινγκς τον Ντένις Σρέντερ και τον Κίον Έλις σε τριπλή ανταλλαγή με τον Ντάριο Σάριτς να καταλήγει στους Μπουλς. Ο Γερμανός είναι ο δεύτερος στην ιστορία του NBA σε ανταλλαγές.