Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Πώς να αισθάνθηκαν άραγε οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ, όταν έμαθαν πως ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρεί από την ομάδα τους το καλοκαίρι.
Πιθανώς, άπαντες όπως ο Σαλάχ. Πρόκειται για τον πρώτο ποδοσφαιριστή των «κόκκινων» που μιλά ανοιχτά για αυτό.
Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος επισήμανε πως έφτανε εκείνη την ώρα στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ, γιατί η ομάδα είχε συνάντηση.
Μία συνάντηση που γενικώς δεν συνηθίζεται. Είδε τον Γερμανό με τον ατζέντη του και νόμιζε πως ανανεώνει το συμβόλαιό του.
Τότε, εμφανίστηκε εκεί ο Φαν Ντάικ και του είπε πως αποχωρεί από τον σύλλογο. Ο Σαλάχ ρώτησε τον λόγο και εν συνεχεία «ξετυλίχτηκε» το… κουβάρι της ιστορίας.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
🔴 Salah on the day Klopp announced he’s leaving: “We had a meeting at 10:30 which is weird, I come in and saw his agent and thought he’s renewed his contract!”.
Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα στις 17:45 η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ», σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν για τους Reds, ειδικά μετά τη χθεσινή νίκη της Άρσεναλ επί της Μπρέντφορντ, με την οποία οι Κανονιέρηδες ανέβηκαν στην πρώτη θέση της Premier League.
Η ΚΕΔ (Λανουά, Βαλέρι) τιμώρησε τον Τσιμεντερίδη (Κοζάνης) αλλά όχι τον Ματσούκα (Εύβοιας) αν και ο δεύτερος έκανε σοβαρότερο λάθος. Η απόδειξη ότι ξεχωρίζουν τους ρέφερι ανάλογα με τα λάθη
LIVE: Μπράγκα – Φερεντσβάρος. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Φερεντσβάρος για τη φάση των «16» του Euriopa League.