Ο Ρούμπεν Πάρντο δεν πήρε μέρος στη σημερινή (7/3) προπόνηση του Άρη, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν στον χθεσινό ημιτελικό με τον Παναιτωλικό έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, ενόψει του κυριακάτικου (10/3) εκτός έδρας ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Οι Κιτρινόμαυροι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, τακτική και τελειώματα φάσεων και για το δεύτερο γκρουπ.
Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές toy Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο Δασυγένειο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (10/03, 21:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στο σημερινό πρόγραμμα (ο Ρουμπέν Πάρντο έκανε θεραπεία) χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, τακτική και τελειώματα φάσεων και για το δεύτερο γκρουπ).
Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Δασυγένειο ενόψει του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (10/03, 21:00), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος “Stoiximan Super League” της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Την Κυριακή, συμπληρώνονται 45 χρόνια από την αποφράδα 8η Φεβρουαρίου 1981 και την τραγωδία της Θύρας 7, όπου έχασαν τη ζωή τους 21 φίλαθλοι και ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη τους στο ετήσιο μνημόσυνο.
Κανονικά θα αγωνιστεί στην υπόλοιπη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του, όπως τόνισε ο προπονητής του, Ντοκ Ρίβερς.