Ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για την Euroleague και ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι μίλησε για την εν λόγω αναμέτρηση.
Ο Πολωνός σέντερ τόνισε πως οι Γάλλοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα, ενώ όσον αφορά τη δική του κατάσταση επισήμανε ότι είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.
«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην έχουμε προβλήματα. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι και θα πάμε βήμα-βήμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Οι δηλώσεις του Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Όπως είπε ο κόουτς η Βιλερμπάν έρχεται στο ΟΑΚΑ χωρίς να έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που την κάνει πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην έχουμε προβλήματα».
Για τη δική του κατάσταση: «Είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Όπως μου ζητήσει ο προπονητής. Και να κάνω ότι μου πει».
Για το αν στα αποδυτήρια σκέφτονται το ματς της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό: «Δουλεύουμε όλη τη σεζόν για να είμαστε εδώ που είμαστε. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι και θα πάμε βήμα-βήμα».
Ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια και έχει μέσο όρο 3.6 πόντους, με 68.8% στα δίποντα και 69.2% στις βολές, όπως επίσης 1.6 ριμπάουντ και 4.4 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Με το τέρμα του Μπλανκ στο 77′ η Ηλιούπολη επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού Β’ για τη 17η αγωνιστική της Super League 2 και πέτυχε σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Άρης για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Γένσεν έμεινε εκτός καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό.