Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Αταμάν: «Είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού (8/3) με τη Βιλερμπάν για την Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Μονακό στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική της Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να μιλά για το παιχνίδι.

Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε πως το εν λόγω ματς είναι πιο επικίνδυνο από εκείνο με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρωταρχικός στόχος για τους Πράσινους είναι να πάρουν όλα τα ματς στην έδρα τους.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Oι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

Για τον αγώνα με τη Βιλερμπάν και πώς περιμένει ο ίδιος αυτό το παιχνίδι:

«Για εμένα, το ματς με τη Βιλερμπάν είναι πιο επικίνδυνο από το παιχνίδι της Μαδρίτης. Αν ηττηθείς στη Μαδρίτη θα μετρήσει στη βαθμολογία, αλλά όλοι θα αγωνιστούν εκεί. Εμείς πήραμε μια… επιπλέον νίκη στην έδρα της Ρεάλ. Όμως, αν χάσεις στην έδρα σου από τη Βιλερμπάν, θα υποστείς μεγάλη ζημιά σε όλα τα παιχνίδια που έχεις δώσει μέχρι τώρα. Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Βέβαια, δεν βρίσκεται στη ζώνη των πλέι οφ, όμως ο Νάντο ντε Κολό επέστρεψε ύστερα από έναν μεγάλο τραυματισμό και ξέρουμε ποιος είναι ο Ντε Κολό. Είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Βιλερμπάν. Ο Λοβέρν είναι ένας από τους ψηλούς που σημειώνουν τους περισσότερους πόντους στην Euroleague και επίσης υπάρχουν παίκτες όπως ο Καμπαρό ή ο ύψους 2.21μ. Φαλ, κάτω από τη στεφάνη. Για εμένα έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ. Πράγματι, είχαν προβλήματα μέσα στη σεζόν και δεν βρίσκονται στη ζώνη των πλέι οφ, αλλά θα έρθουν χωρίς άγχος για να νικήσουν.

Επίσης, θα είναι επικίνδυνο γιατί νομίζω πως όλοι είναι πολύ χαλαροί. Η ομάδα, το επιτελείο, νομίζω και ο κόσμος, όλοι είναι χαλαροί ενόψει αυτού του αγώνα γιατί θεωρούν πως θα είναι ένα εύκολο ματς για εμάς. Όμως, τίποτα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Η ομάδα, το επιτελείο, εμείς και σίγουρα και ο κόσμος. Σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει στην έδρα μας το κοινό είχε τεράστια συνεισφορά. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για την τελική ευθεία της Euroleague και για το αν το «τριφύλλι» στοχεύει στο 7/7:

«Πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια ένα – ένα, βήμα – βήμα. Η πραγματικότητα είναι πως πρέπει πρώτα από όλα να πάρουμε όλα τα ματς στην έδρα μας. Αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε. Φυσικά, στη συνέχεια θα σκεφτούμε και για τα υπόλοιπα».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024