Κατά την περίοδο 4 έως 8 Μαρτίου, θα καταβληθούν 108.531.973 ευρώ σε 111.173 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).
Πληρωμές σε χιλιάδες δικαιούχους από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ θα είναι οι εξής:
1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του Φορέα:
Από τις 4 έως 8 Μαρτίου θα καταβληθούν 28.600.000 ευρώ σε 1.130 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.
Στις 4 Μαρτίου θα καταβληθούν 312.080 ευρώ σε 438 δικαιούχους για την πληρωμή παροχών τ.ΤΑΥΤΕΚΩ.
Στις 6 Μαρτίου θα καταβληθούν 10.919.893 ευρώ σε 27.425 δικαιούχους για την πληρωμή επιδομάτων Μητρότητας, Κυοφορίας, Ασθενείας, Ατυχήματος, Έξοδα Κηδείας.
2. Από τη ΔΥΠΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές:
33 εκατ. ευρώ σε 60.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων.
20 εκατ. ευρώ σε 21.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.
15 εκατ. ευρώ σε 180 δικαιούχους του προγράμματος «Σπίτι μου».
700.000 ευρώ σε 1.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας