Απογοητευτικοί για άλλη μία φορά οι Μπακς, αυτή τη φορά στο Μέμφις, γνώρισαν την ήττα με 113-110 από τα… τρίτα των Γκρίζλις και πηγαίνουν προβληματισμένοι στην διακοπή για το All Star Game.
Δεν έφταναν οι 35 πόντοι από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που για άλλο ένα παιχνίδι έπαιζε μόνος του. Το Μιλγουόκι συνεχίζει να ψάχνει τα βήματα του τη φετινή σεζόν, μιας και δεν έχει καθόλου σταθερή απόδοση.
Σημαντική κίνηση
Γι αυτό τον λόγο οι Μπακς «έκλεψαν» τον Ντανίλο Γκαλινάρι, σε μια κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στη γραμμή των ψηλών για τα ελάφια του Ντοκ Ρίβερς.
Ο Ιταλός άσος με μεγάλη θητεία στο ΝΒΑ ήταν ελεύθερος και τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι είχε συμφωνήσει με τους Φοίνιξ Σανς. Οι Μπακς ωστόσο κινήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.