Mε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα… ήρεμο βράδυ, οι Μπακς επικράτησαν των Πέλικανς πριν τα πέντε σερί εκτός έδρας παιχνίδια.
Ο Μπόμπι Πόρτις (20 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε 22 λεπτά) έδωσε το κάτι παραπάνω ερχόμενος από τον πάγκο, ο Λίλαρντ ήταν συνεπής στο σκοράρισμα (26 πόντοι) και έδωσε εννέα ασίστ χωρίς λάθος σε 29 λεπτά και ο Μπρουκ Λόπεζ έβαλε ισοφάρισε την καλύτερη φετινή του επίδοση με έξι τρίποντα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζέι Κράουντερ πήρε τη θέση του Μίντλετον στην πεντάδα.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη και των συμπαικτών του
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.